Stad huldigt windsurfkampioen

De 16-jarige Jonathan Bultynck uit Aalbeke behaalde deze zomer een bronzen medaille op het WK windsurfen in Duitsland.
Schepen Arne Vandendriessche zet de kampioen in de bloemetjes. Het boeket gaf jij meteen door aan de mama, zijn trouwste supporter.
Henk Deleu De 16-jarige Jonathan Bultynck uit Aalbeke behaalde deze zomer een bronzen medaille op het WK windsurfen in Duitsland. Schepen Arne Vandendriessche zet de kampioen in de bloemetjes. Het boeket gaf jij meteen door aan de mama, zijn trouwste supporter.
De stad Kortrijk heeft windsurfer Jonathan Bultynck (16) gehuldigd. 

Jonathan is de zoon van Kristof en Tanja Bultynck, die als uitbaters van marktkraam SOX in het Kortrijks marktcomité zitten. Jonathan werd derde op het WK windsurfen in Duitsland deze zomer in de categorie 16- tot 23-jarigen. Hij is ook Belgisch en Vlaams kampioen windsurfen, en probeert nu ook windfoilen uit, windsurfen op een zwevende plank, 50 cm boven het wateroppervlak.

Jonathan gaat zijn vader achterna, die behaalde op 16-jarige leeftijd goud op het WK windsurfen. Jonathan kreeg een cadeaupakket, met een boeket, een cadeaubon ‘Shop in Kortrijk’, een badhanddoek, een doosje gevuld met Kortrijkse specialiteiten en een handige buff.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Ronny De Backer

    Proficiat Jonathan

  • Bruno Vancraeynest

    Proficiat, super.