Slotdag Warmste Week: live-optredens van Arid, IBE en Absynthe Minded

Onder meer Absynthe Minded komt optreden.
Joke Couvreur Onder meer Absynthe Minded komt optreden.
Mooie liedjes blijven niet duren. Dag zeven van De Warmste Week in Kortrijk is meteen de slotdag. Het loont zeker de moeite waard om er ook vandaag bij te zijn op het Nelson Mandelaplein. Studio Brussel heeft nog enkele leuke verrassingen in petto en trekt voor de laatste keer een blik live-optredens open op het plein.

Treden op dinsdag 24 december op: indierock-jazzband Absynthe Minded om 12 uur, ‘The Voice’-winnaar IBE om 14 uur en rockgroep Arid om 15.30 uur. Studio Brussel voor De Warmste Week eindigt om 17 uur. Aansluitend start de slotshow met Karl Vannieuwkerke, live op Eén. De slotshow duurt een uur en vindt ook plaats op het Nelson Mandelaplein. Om iets voor 18 uur maakt Karl bekend hoeveel euro De Warmste Week 2019 in totaal heeft opgebracht.

De fans van Absynthe Minded zijn er klaar voor
Joke Couvreur De fans van Absynthe Minded zijn er klaar voor1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Roger Werbrouck

    Hoe geraak je op het plein te veel volk en je word tegengehouden...