Rouwregister voor Maxim Vaernewyck in stadhuis

Het rouwregister ligt in de trouwzaal van het historisch stadhuis.
stad Kortrijk Het rouwregister ligt in de trouwzaal van het historisch stadhuis.

Kortrijk rouwt mee na de plotse dood van Maxim Vaernewyck (22). De Aalbekenaar en zijn boezemvriend Arthur Deconinck (21) uit Moorsele overleden vorig weekend op de parking van voetbalclub VfB Stuttgart, waar ze op het einde van een rondreis door Oostenrijk en Duitsland in hun auto overnachtten. Ze ademden benzinewalmen uit een jerrycan in en stierven door vergiftiging. De jerrycan was door de hitte beginnen lekken in de koffer. 

Het stadsbestuur geeft de inwoners de kans om hun medeleven te betuigen in een rouwregister. Een boodschap voor Maxim in het rouwregister neerpennen kan op zaterdag 31 augustus, zondag 1 september en maandag 2 september, tussen 13 en 18 uur in de trouwzaal van het historisch stadhuis. 

De uitvaart van Maxim Vaernewyck vindt plaats op dinsdag 3 september om 11.30 uur in crematorium Uitzicht in Kortrijk. Afscheid nemen van Arthur Deconinck gebeurt op woensdag 4 september om 10.30 uur in de aula van uitvaartzorg Serrus in Sint-Eloois-Winkel.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.