Rotary Kortrijk schenkt twee tenten aan jongerenbegeleidingscentrum Bethanie

Rotary Kortrijk Groeninghe heeft 2500 euro geschonken aan jongerenbegeleidingscentrum Bethanie, om er twee gepersonaliseerde tenten mee te kopen.
Henk Deleu Rotary Kortrijk Groeninghe heeft 2500 euro geschonken aan jongerenbegeleidingscentrum Bethanie, om er twee gepersonaliseerde tenten mee te kopen.

Rotary Kortrijk Groeninghe heeft 2500 euro geschonken aan jongerenbegeleidingscentrum Bethanie, om er twee gepersonaliseerde tenten mee te kopen. “Rotary Kortrijk Groeninghe schenkt elk jaar als ‘dienst aan de gemeenschap’ een bedrag van 40 à 50.000 euro aan lokale en internationale goede doelen”, zegt voorzitter Vincent Demeyere. “Een deeltje van het geld dat we dit jaar schenken, gaat dus naar jongerenbegeleidingscentrum Bethanie voor de aankoop van twee gepersonaliseerde tenten. We zijn ervan overtuigd dat deze zeer nuttig zijn voor de organisatie en de jonge meisjes die verblijven en begeleid worden door Huis Bettanie”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.