PTI in finale ‘Strafste school van Vlaanderen’ op MNM

Campus wetenschap en groen van het PTI, zijn jullie er klaar voor?
MNM Campus wetenschap en groen van het PTI, zijn jullie er klaar voor?
Het provinciaal technisch instituut (PTI) in Kortrijk, meer bepaald de campus wetenschap en groen, is in onze regio de enige finalist van ‘De Strafste School 2019’. Dat is een wedstrijd van jongerenzender MNM.

Deel uitmaken van de vijftien finalisten is knap van het PTI, want er zijn duizend middelbare scholen in Vlaanderen en Brussel. De finalisten krijgen in de week van woensdag 24 tot en met dinsdag 30 april MNM-dj Tom de Cock en zangeres Nora Gharib op bezoek. Ze brengen ook gastjuryleden mee met mogelijk TikTok-ster Stien Edlund, Walter De Donder als de burgemeester uit Samson & Gert, voetbalanaliste Imke Courtois, MNM-dj Brahim en Saïd en Salah (SLM).

Live radiofeest

Het PTI moet tijdens het bezoek tonen tot wat de school in staat is, tijdens een spectaculaire en feestelijke rondleiding. Ook verplicht: een nieuw schoollied zingen. De winnende school wordt op dinsdag 7 mei live op school van 16 tot 19 uur op een radiofeest getrakteerd met Gers Pardoel, Frenna, De cast van #LikeMe, Laura Tesoro en Merlo, de winnaar van MNM Start to DJ 2018. De bekendmaking van de ‘Strafste School van Vlaanderen’ is ook op 7 mei, vanaf 6 uur in De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow op MNM.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.