Paint battle jam in loods van Paintball Kortrijk: 50 artiesten brengen beste ontwerpen

De artiesten brengen er hun mooiste ontwerpen, zoals ook in het Street Art Museum in Kortrijk.
Henk Deleu De artiesten brengen er hun mooiste ontwerpen, zoals ook in het Street Art Museum in Kortrijk.
De vereniging ArtKor en Paintball Kortrijk slaan de handen in elkaar met een paint battle jam. Het evenement vindt op zaterdag 28 september van 10 tot 20 uur in een loods bij Paintball Kortrijk in de Gentsesteenweg 131 plaats. Tien ervaren graffiteurs, vijf Vlaamse en vijf Waalse, kruisen er de degens tijdens een vriendschappelijke strijd. Ze brengen op een muur hun mooiste ontwerpen.

De rest van de loods wordt jamsgewijs onder handen genomen door 40 artiesten. Iedere artiest heeft een eigen stijl. Er zal dus heel wat diversiteit in de werken terug te vinden zijn. Dj’s brengen leuke muziek. MC Bullit pakt met een gratis graffitiworkshop uit van 14 tot 15 uur. Er is een bar en pastabar. En kinderen kunnen zich laten schminken of zich op een springkasteel uitleven. De Kortrijkse streetart-artiesten breien met de paint battle jam een vervolg aan het Street Art Museum, dat eind augustus opende in het vroegere rusthuis Sint-Vincentius in de Groeningestraat 2a. Meer info over het Street Art Museum nodig? Klik hier. De paint battle jam van komende zaterdag wordt in goeie banen geleid door de broers Jatse en Klaas Verschoore en David Deduytschere van ArtKor, in een samenwerking met David Desrousseaux van Paintball Kortrijk. De toegang tot de paint battle jam is gratis.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.