Overvallers versperren straat en knippen ring van vinger bejaarde vrouw

Bohemenberg is een doodlopende zijstraat van de Smokkelpotstraat en bevindt zich bij Sint-Anna, vlak bij het Don Boscocollege.
Google Maps Bohemenberg is een doodlopende zijstraat van de Smokkelpotstraat en bevindt zich bij Sint-Anna, vlak bij het Don Boscocollege.
Een 71-jarige vrouw uit Marke is zaterdagmiddag het slachtoffer geworden van gewiekste dieven. Die laatsten versperden de weg met wat kegels en toen de vrouw met haar wagen dus moest stoppen, bedreigden ze haar, knipten een ring van haar vinger en gingen er met haar horloge vandoor.

Het slachtoffer kwam met haar wagen in de Bohemenberg gereden, een betere buurt waar haast alleen maar villa's staan. Ze merkte dat daar enkele kegels op straat stonden, bij een geparkeerde auto. Omdat ze niet door kon, stapte de vrouw uit om één van de kegels te verplaatsen. Op dat moment doken plots twee mannen op. Ze bedreigden de vrouw, en een van hen knipte een dure ring af die ze aan één van haar vingers droeg. De daders gingen er ook vandoor met haar horloge. Het slachtoffer bleef ontredderd achter. Het parket stuurde het technisch labo ter plaatse voor sporenonderzoek. Voorlopig is er nog geen spoor naar de daders.
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • diane roelant

  Normvervaging,dit moeten we toch niet pikken!

 • Chantal Demuynck

  Hoe laf van de daders en heel jammer voor de slachtoffers, echt schandalig!

 • Ann Caers

  Rotte wereld als ze die mannen pakken zijn ze binnen een uur weer vrij! Arme vrouw!

 • mark germanus

  Het is ongelooflijk wat crapuul er rondloopt ! Hopelijk worden ze gepakt en zwaar gestraft .

 • Sonja Florkin

  Dat vind ik verschrikkelijk waar gaan we naartoe ?