Opgelet: vanaf donderdag tijdelijk eenrichting in Magdalenastraat

Wie in de Magdalenastraat moet zijn, kan er van 26 september tot en met 20 oktober enkel in de richting van Marke rijden.
Google Maps Wie in de Magdalenastraat moet zijn, kan er van 26 september tot en met 20 oktober enkel in de richting van Marke rijden.
De firma Besix uit Brussel voert rioleringswerken uit, als voorbereiding voor de aanleg van een wegtunnel.

Die tunnel komt van de Burgemeester Lambrechtlaan (R36) tot aan rotonde Panorama. De kluifrotonde Appel verdwijnt. Om de werken snel en efficiënt uit te voeren, is er van donderdag 26 september tot en met zondag 20 oktober eenrichtingsverkeer in de Magdalenastraat. Het verkeer kan er dan enkel richting Marke. Wie er richting centrum van Kortrijk moet, rijdt tijdens die periode om via de Burgemeester de Bethunelaan, Minister Vanden Peereboomlaan en Zandstraat. Fietsers rijden om via het Mandelaplein en de Lambrechtlaan. De stad maakt van de gelegenheid gebruik om tijdens die periode de fietspaden in de Magdalenastraat verder rood in te kleuren.




Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.