Nieuwe Delhaize Sint-Rochus opent eind maart

De ruwbouw in de Loofstraat van de nieuwe Delhaize begint al vorm te krijgen.
Henk Deleu De ruwbouw in de Loofstraat van de nieuwe Delhaize begint al vorm te krijgen.
De nieuwe Delhaize Sint-Rochus opent eind maart 2020. “De bouw van de nieuwbouw vraagt wat meer tijd dan voorzien, maar van grote vertragingen is er absoluut geen sprake”, sust Delhaizewoordvoerder Roel Dekelver.

Delhaize Sint-Rochus, geopend in 1967 in de Loofstraat in de Doorniksewijk, is sinds begin 2019 gesloten. De oudste en drukste Delhaizevestiging in onze regio werd gesloopt. Er komt in de plaats een nieuwe hypermoderne Delhaize. De bedoeling was aanvankelijk om nu al te openen, tijdens de eindejaarsperiode. Die timing is zoals bekend niet gehaald. De klanten beginnen nu hun geduld wel wat te verliezen.

“De opening van onze nieuwe ‘voedingstempel’ is weer uitgesteld. Het duurt lang”, laat een trouwe klant weten. Delhaizewoordvoerder Roel Dekelver benadrukt dat er geen grote vertragingen zijn en vraagt nog even geduld. De opening is voorzien voor eind maart 2020. Dan kunnen de Kortrijkzanen volgens Delhaize in de meest moderne supermarkt van België terecht.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • piet devlieger

    Ik ga nu naar de AD Delhaize in Wevelgem nadat ik eerst een tijdje mijn inkopen ging doen in de Delhaize in Izegem. Het verschil tussen beide is torenhoog. In Izegem ligt alles op een hoop, als je geluk hebt 1 kassa bemand. In de AD Delhaize in Wevelgem alles dik in orde, 4 of 5 kassa's bemand, zeer verzorgd. Ik blijf daar gaan zelf als de nieuwe Delhaize in Kortrijk heropent. Ik heb er gerust dat kwartiertje rijden op zaterdagmorgen voor over. Absolute top.