Nieuw: nu ook avondopeningen in minigolf
in Astridpark

De vrijwilligers, met centraal schepen Ruth Vandenberghe, zijn er alvast klaar voor.
Henk Deleu De vrijwilligers, met centraal schepen Ruth Vandenberghe, zijn er alvast klaar voor.
De start van de paasvakantie betekent traditioneel dat de minigolf in het Astridpark in Kortrijk de deuren opent. Nieuw is dat je er nu ook ‘s avonds terecht kan voor een spelletje.

Balletjes slaan kan er vanaf zaterdag 6 april om 14 uur. En dat doen veel mensen. De minigolf lokte vorig jaar 5.516 bezoekers tijdens de lente en de zomer. Dat zijn er 600 meer dan met het vorige seizoen in 2017. Omdat het betaalbaar is. Volwassenen betalen 3 euro voor een spelletje. Kinderen jonger dan 12 jaar betalen 1 euro. Nieuw is dat er dit seizoen al zeker twee avondopeningen zijn. De minigolf blijft op 21 juli en 15 augustus tot 21 uur open. Extra nocturnes kunnen altijd, bij een hittegolf.

Afhuren

De minigolf wordt uitgebaat door vrijwilligers van het wijkcentrum Overleie en is telkens open van 14 tot 19 uur op zaterdag, zondag, elke feestdag en brugdag, elke dag in de paasvakantie, elke dag in de zomervakantie en elke woensdag in juni. Met vrienden, familie of een vereniging de minigolf buiten de openingsuren afhuren kan ook. Dan betaal je voor een minimum van tien deelnemers 10 euro, bovenop de prijs die je per persoon betaalt om te spelen. Je kan nog tot zondag 29 september minigolf spelen in het Astridpark. Info en reserveren: tel. 056/27.73.80 of wijkteam.noord@kortrijk.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.