Minderjarige boefjes plunderen kleedkamers Lange Munte

De scholieren - niet de jongens en meisjes op deze foto - werden bestolen terwijl ze sportles hadden in De Lange Munte.
Henk Deleu De scholieren - niet de jongens en meisjes op deze foto - werden bestolen terwijl ze sportles hadden in De Lange Munte.
De politie heeft vier minderjarigen opgepakt die eerder deze maand op strooptocht gingen in de kleedkamers van sportcampus Lange Munte in Kortrijk. De vier hebben de feiten bekend.

Een twintigtal scholieren werd op maandagvoormiddag 9 december het slachtoffer van diefstal. Dat gebeurde terwijl ze sportles hadden op de Lange Munte. De daders gingen aan de haal met geld, iPhones, AirPods, een horloge, een dure broeksriem,… De politie van de zone Vlas startte een onderzoek. Vrij snel kwamen daarbij vier verdachten in beeld, allemaal minderjarigen. De vier werden opgepakt en op de rooster gelegd. Ze gaven de feiten toe. De politie maakt zich sterk dat bijna de volledige buit zal gerecupereerd worden.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • jo vandenberghe

    Een goede start alvast.