Met de boot naar Kortrijk? Het kan! Topstart voor de Warmste Boot

Kortrijk
De Warmste Boot
Henk Deleu Kortrijk De Warmste Boot
Vanaf vandaag tot en met dinsdag kan je met de boot naar de Warmste Week. Kortrijk en Wevelgem slaan daarvoor de handen in elkaar. Je kan opstappen aan de Leiebrug in Wevelgem en terugkeren aan café-bistro Baltazar. Onderweg zorgen bandjes voor een muzikaal intermezzo.

Vandaag was alvast een topstart. De boot van 16u bijvoorbeeld was volledig volzet. Inge Vanwolleghem, Sarah Verdonck en kindjes Senne en Tiebe Vanwolleghem uit Lauwe namen ook de boot naar Kortrijk vandaag. “Voor ons was dit ideaal. We wonen vlakbij de Leiebrug in Wevelgem, en op deze manier hoeven we niet met de auto naar het centrum van Kortrijk. Bovendien was dit een topmomentje voor de kindjes.”

Meer info met de regeling voor de komende dagen vind je op https://www.wevelgem.be/warmsteboot.

Kortrijk
De Warmste Boot
Henk Deleu Kortrijk De Warmste Boot
Kortrijk
De Warmste Boot
Henk Deleu Kortrijk De Warmste Boot
Inge Vanwolleghem, Sarah Verdonck en kindjes Senne en Tiebe Vanwolleghem uit Lauwe namen ook de boot naar Kortrijk vandaag.
Henk Deleu Inge Vanwolleghem, Sarah Verdonck en kindjes Senne en Tiebe Vanwolleghem uit Lauwe namen ook de boot naar Kortrijk vandaag.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.