Man begluurt scoutsmeisjes met spiegel
in kleedhokjes Lago-zwembad

De gluurder sloeg toe in het zwembad op Kortrijk Weide.
Henk Deleu De gluurder sloeg toe in het zwembad op Kortrijk Weide.
Een man begluurde begin juni een aantal scoutsmeisjes in de kleedhokjes van het zwembad Lago op Kortrijk Weide. Hij gebruikte daarbij een spiegel om beter te kunnen kijken. De politie is op de hoogte van de feiten en onderzoekt de zaak. 

Op 8 juni begluurde een man enkele scoutsmeisjes die op bezoek waren in het nieuwe Lago-zwembad op Kortrijk Weide,  dat bevestigt de politiezone Vlas. Hij gebruikte daarbij een spiegel om beter te kunnen kijken. De politie onderzoekt de zaak en kon de man ondertussen ook al verhoren. Sinds begin juli moet elke zwemmer zijn identiteitskaart meenemen en voorleggen vooraleer hij het zwembad kan betreden. Het was het Vlaams Belang die met de informatie naar buiten kwam, alleen spraken zij over een groep jongeren die de meisjes zouden begluurd hebben. Dat klopt dus niet, het gaat om één volwassen man. 
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Mieke Rypens

  Wat is er toch mis met die mannen de laatste tijd? Ineens allemaal gefrustreerde sex gestoorden!

 • Lucien Mertens

  Reguliere pers en instanties hebben in dergelijke materie al veel langer hun geloofwaardigheid verloren, geen mens die hun vergoelijkende politiek correct geïnspireerde leugens nog meteen kan/wil geloven.

 • Conny Van den Bosch

  En dan willen die linkse knuffelaars dat toiletten en kleedkamers gender neutraal worden, er zullen dan nog meer problemen komen.

 • Eddy DESMET

  Niet te geloven dat sommige mannen zich daarmee bezighouden ...

 • Jantje Dogfriend

  Weer zo een pedo. Opsluiten.