Kinderen maken parodie op bestuurder van speed pedelec die geen plaats wil maken voor vrachtwagen

Screenshot van het filmpje.
Facebook Screenshot van het filmpje.
Iemand plaatste een filmpje op Facebook als parodie op de bestuurder van een speed pedelec uit Rijkevorstel die weigert om een vrachtwagen door te laten op een smalle baan

Op het filmpje is te zien hoe twee kinderen het incident naspelen. Ze gebruiken daarbij de internationale tour op, want ze gebruiken bordjes met een Engelse tekst. De ‘confrontatie’ zou, volgens degene die het filmpje postte plaatsvinden op een padje tussen Kortrijk en Zwevegem.  Het geval in Rijkevorsel blijft blijkbaar mensen beroeren. 
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Karin Vermeulen

  Prachtig. Wie daar de humor niet van in ziet, moet dringend eens naar zijn psychiater. (Dat is trouwens ook terugbetaald tegenwoordig zeker)

 • Filip Traen

  Verkeersruzies hebben meer impact op kinderen dan dat we ons kunnen voorstellen, jammer genoeg beseffen ouders die zich in het bijzijn schuldig maken aan verkeersagressie dat niet altijd. Dit filmpje is erg leuk gedaan en mijn respect voor de "acteur" maar laten we ons vooral bewust zijn van wat er in onze "jonge zieltjes" omgaat of om kan gaan: observeren kunnen ze dikwijls als de besten, véél beter dan volwassenen.

 • ringo van der pulst

  Zo zie wat je impact is op kinderen als volwassene.Maar hier kunnen we er eens goed om lachen.Machtig.

 • Jos Dupont

  Ze gebruiken wel kinderen op de klimaat marsen , waarom ?? Om veel volk op de been te hebben en kinderen doen graag mee met de groteren want in hun ogen zijn die zoveel slimmer ??

 • eric brack

  Nu kinderen gaan gebruiken om toch maar het beeld te scheppen dat ze altijd het slachtoffer zijn als fietser.