Kamping Kitsch: zelfde foto, één jaar later

Kamping Kitsch 2019: Sharon, Isabelle en Benny
LBR Kamping Kitsch 2019: Sharon, Isabelle en Benny
Kamping Kitsch Club bracht 20.000 feestvierders naar Kortrijk. Vorig jaar legde onze fotograaf Benny, Isabelle en Sharon vast op de gevoelige plaat. Ook dit jaar kruiste het drietal toevallig het pad van Het Laatste Nieuws op Kamping Kitsch.

“Vrijdag zagen we ons plots blinken in Het Laatste Nieuws. De foto bij het artikel over de politie die strikte maatregelen neemt voor een veilig en sfeervol Kamping Kitsch. Die drie feestbeesten, dat zijn wij”, zegt het drietal. “Het is een jaarlijkse traditie geworden om naar hier te komen. Het is ondertussen de derde keer en we moeten toegeven dat we het vroeger beter vonden. Het campinggevoel is verdwenen en dat is een beetje jammer. Het is misschien ook een beetje te groot. Heel veel volk, groot terrein. We kunnen nu wel klagen, maar volgend jaar zijn we hier opnieuw”, lacht Sharon. “Het is gewoon te leuk om weg te blijven. Er kunnen hier advocaten, leerkrachten, boekhouders en noem maar op rondlopen en je weet het niet. Je kan je voluit amuseren en iedereen is hier gelijk.”

Kamping Kitsch 2018: Sharon, Isabelle en Benny
Henk Deleu Kamping Kitsch 2018: Sharon, Isabelle en Benny
Kamping Kitsch 2019: Sharon, Isabelle en Benny
LBR Kamping Kitsch 2019: Sharon, Isabelle en BennyReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.