Joyce De Troch eert liefde van haar leven met mini-Boeing

Joyce De Troch, bij Tattoo Mike.
La Vie en C Joyce De Troch, bij Tattoo Mike.
Tattoo Mike op de Vlasmarkt in Kortrijk ontving donderdag een bekende Vlaming. Mediapersoonlijkheid Joyce De Troch (45) kwam er langs om een mini-Boeing 747 op de binnenkant van haar linkerpols te laten tatoeëren. “Dit doe ik om de papa van mijn dochters, met wie ik al 16 jaar samen ben, te eren”, zegt de presentatrice en actrice.
Ze heeft nu op de binnenkant van haar pols niet enkel de namen van haar dochters staan, maar ook een mini-Boeing. Haar partner is namelijk piloot.
Instagram Joyce De Troch Ze heeft nu op de binnenkant van haar pols niet enkel de namen van haar dochters staan, maar ook een mini-Boeing. Haar partner is namelijk piloot.

“Ik kies voor een mini vliegtuig omdat mijn partner Gert piloot is van een Boeing. Het vliegtuigje staat ook net onder de namen van onze dochters Alexia en Adriana. Zodat ik nu mijn drie mooiste en dierbaarste juwelen altijd bij mij heb. Ik kies bewust voor mini tattoos. Ze zijn klein, maar betekenisvol. En zo zet ik niet meteen heel mijn lichaam vol. Want ik wil niet overdrijven en het goeie voorbeeld aan onze dochters tonen. Al gaan ze, eens ze 18 jaar zijn, toch doen wat ze willen”, lacht ze. “Ik liet het vliegtuigje door Tattoo Mike zetten omdat hij eruitspringt, als persoon. De namen van mijn dochters werden een paar jaar geleden door Tattoo Gino uit Wetteren gezet.”