Jongste rockfotograaf Jett (4) strikt Quickie
op Alcatraz

Q, door de ogen van kleine Jett.
Jett Carette Q, door de ogen van kleine Jett.

Het hardrock- en metalfestival Alcatraz valt helemaal in zwijm voor Jett Carette Frey (4), de jongste rockfotograaf in ons land. Sinds de Kortrijkse jongen in het oog sprong van Het Laatste Nieuws en VTM, wil iedereen op Alcatraz door de kleuter gefotografeerd worden. En dat levert vaak hilarische beelden op, zoals hier met burgemeester Vincent Van Quickenborne, in Vlaanderen nog altijd het meest bekend als Quickie. “Er zijn verder tal van festivalbezoekers die selfies willen nemen met Jett”, lacht de mama van Jett, tattoo-artieste en gewezen rockfotografe Cindy Frey (43). Wie het vorige artikel over Jett miste, u kan het nog altijd lezen door hier te klikken.

Jett Carette, met mama Cindy Frey, op Alcatraz.
foto johan sergyssels Jett Carette, met mama Cindy Frey, op Alcatraz.3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • chris delanghe

    Alias de grote leider van kortrijk. Die heeft zijn carriere duidelijk gemist. Vlaanderen wordt verziekt door lawaai, kabaal, herrie, gestoemp en al dat soort oppervlakkige infantiele kuddetoestanden. Geen normaal mens die nog eens rustig kan/mag genieten van een zonnige dag in zijn tuin. Wordt u gewoon ongevraagd in de publieke ruimte in het strot gedramd. Want de rotzooi hoor je kilometers ver!

  • Arnold Layne

    Guido, in belachelijk maken moet Quickie er absoluut geen moeite voor doen, hij is zo geboren. En zoiets verkiezen ze, onbegrijpelijk hoe dwaas sommige mensen zijn.

  • guido vermeyen

    De week-end rocker is daar ook...waarschijnlijk al goed geoefend....want luchtgitaar spelen moet je onderhouden, één valse noot en je maakt je belachelijk tot het einde der tijden.