Inbrekers slaan glazen deur Base-winkel stuk net voor openingsdag en stelen 12 gsm’s

Net op de openingsdag is vanmorgen ingebroken in de winkel van Base in de Lange Steenstraat in Kortrijk. Drie inbrekers sloegen omstreeks 6 uur met een metalen voorwerp de glazen toegangsdeur stuk en rukten zo’n 12 toestellen los die in de toonzaal hingen. 

Het alarm ging af in de gloednieuwe Base winkel in de Lange Steenstraat in Kortrijk, waardoor de politie gewaarschuwd werd. “De inbrekers zijn gelukkig niet tot in het magazijn geraakt”, klinkt het bij Base. “Hoeveel ze precies gestolen hebben en hoe groot de schade is zijn we nog aan het uitzoeken.” De drie inbrekers konden na de inbraak ontkomen, maar zijn wel te zien op camerabeelden in het stadscentrum en op de veiligheidsbeelden van de winkel zelf. Extra zuur voor de uitbaters is het feit dat net vandaag hun openingsdag is. Ze laten zich door de inbraak niet kennen en willen vandaag toch openen, maar dan wel iets later dan gepland. Het deskundige van het parket komt nog ter plaatse om sporenonderzoek te doen. Het is niet de eerste keer dat een Base-winkel met een drieste inbraak te maken krijgt. Drie weken geleden gebeurde hetzelfde in Brugge en onlangs ook nog in Halle.

Inbraak in Base winkel
Alexander Haezebrouck Inbraak in Base winkel
Inbraak in Base winkel
Alexander Haezebrouck Inbraak in Base winkel
Inbraak in Base winkel
Alexander Haezebrouck Inbraak in Base winkel1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Claude Tanghe

    En Kortrijk is een veilige stad volgens ons huidig bestuur ,laat ze maar komen zegt onze burgemeester hoe meer hoe liever wie er bij komt is van geen tel .