In Kortrijk drinkt Vlaams Belang een Paljas-biertje: “Sneer naar De Wever”

West-Vlaams Kamerkopman Wouter Vermeersch met een Paljas, samen met Carmen Ryheul (rechts, vijfde plaats Vlaams parlement).
Vlaams Belang West-Vlaams Kamerkopman Wouter Vermeersch met een Paljas, samen met Carmen Ryheul (rechts, vijfde plaats Vlaams parlement).
Opmerkelijk tafereel in café Den Derden Time in de Brugsesteenweg in Kortrijk, waar West-Vlaams Kamerlijsttrekker Wouter Vermeersch (Vlaams Belang) deze namiddag een blond Paljas-biertje dronk. “Een sneer naar Bart De Wever van N-VA, die onze nationaal voorzitter Tom Van Grieken een paljas noemde en onze partij eerder al met een drol vergeleek”, zegt Vermeersch.

“Het is intriest dat De Wever dat deed. Ik ben nog zeer voorzichtig over de uitslagen. We willen het vel van de beer niet verkopen voor hij geschoten is. Maar de mensen geven nu al een duidelijk signaal dat ze niet willen gezien worden als een drol.”, aldus Vermeersch. 

Hij reikt tegelijk de hand naar de partij van Bart De Wever. “We worden als blok wellicht sterker. Het is tijd om de handen in elkaar te slaan”, aldus Vermeersch. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.