Gezellige drukte, maar geen overrompeling voor signeersessie met Clouseau in winkelcentrum K

Broers Kris en Koen Wauters kwamen zaterdagochtend naar het winkelcentrum K.
Henk Deleu Broers Kris en Koen Wauters kwamen zaterdagochtend naar het winkelcentrum K.
Honderden fans daagden zaterdagochtend in K op voor een signeersessie met Clouseau. Het was druk, maar een overrompeling bleef uit. De broers Koen en Kris Wauters kwamen naar het winkelcentrum om er hun nieuwe cd Tweesprong te signeren, in samenwerking met Media Markt.

Er stond een behoorlijk lange wachtrij op de eerste verdieping van het winkelcentrum, maar die was minder lang dan tijdens de meet en greet met Niels Destadsbader twee weken geleden in K. Wie op de foto wilde met Koen en Kris Wauters en hun nieuwe cd wilde laten signeren, moest dus niet zo heel lang wachten. Clouseau koppelt de release van het nieuwe album aan een uitgebreide tournee door Vlaanderen en Nederland. De popgroep bestaat ondertussen al 35 jaar.

Ze namen uitgebreid de tijd om met fans op de foto te gaan.
Henk Deleu Ze namen uitgebreid de tijd om met fans op de foto te gaan.
Ze signeerden er ook hun nieuwe cd Tweesprong.
Henk Deleu Ze signeerden er ook hun nieuwe cd Tweesprong.
De wachtrij was behoorlijk lang, maar niet zo lang als tijdens de meet en greet met Niels Destadsbader in K.
Henk Deleu De wachtrij was behoorlijk lang, maar niet zo lang als tijdens de meet en greet met Niels Destadsbader in K.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.