Geen Winter Wonderland, wel Kerst op ’t Schouwburg

Kelly Libaers, Mathieu Clarysse, Hannes Catanzaro, Dieter De Clercq, Dino Verhelst en Arne Vandendriessche, op het Schouwburgplein
Henk Deleu Kelly Libaers, Mathieu Clarysse, Hannes Catanzaro, Dieter De Clercq, Dino Verhelst en Arne Vandendriessche, op het Schouwburgplein
Dieter De Clercq, Mathieu Clarysse en Kelly Libaers van Siba Events hebben een naam voor de kerstmarkt op het Schouwburgplein. Dat wordt toch niet Winter Wonderland, maar wel Kerst op ’t Schouwburg. Een bewuste keuze. Een deel van de Kortrijkzanen wil dat de link met de feestdag Kerstmis blijft.

“We grijpen net daarom ook in, met de naam Kerst op ’t Schouwburg”, zegt Dieter De Clercq. “Want Kerst is er voor iedereen. Onze activiteit omhelst ook de kerstperiode tijdens Winter in Kortrijk. En we verwijzen zo op een subtiele manier naar de naam kerstmarkt van voorheen. We kregen wel wat hints en tips over welke naam we moesten kiezen voor ons evenement. Maar we hebben finaal zelf de knoop doorgehakt”, aldus Dieter De Clercq.

Er is een infomoment op maandag 7 oktober, voor iedereen die voorstellen of ideeën heeft
Siba Events Er is een infomoment op maandag 7 oktober, voor iedereen die voorstellen of ideeën heeft

Infomoment

Siba Events is zoals bekend de nieuwe uitbater van Kerst op ’t Schouwburg, met 35 chalets op het Schouwburgplein. Er zal meer op beleving ingezet worden. Kerst op ‘t Schouwburg van 7 tot en met 29 december wordt transparant overdekt om gewapend te zijn tegen slecht weer, een parcours leidt naar een centraal belevingsplein met animatie en er komt uniforme muziek. Wie wil deelnemen als particulier, met een vereniging of met het werk aan Kerst op ‘t Schouwburg, is welkom op maandag 7 oktober tussen 19.30 en 22 uur in Café 56 in de Reynaertstraat. Je kan er dan met al je vragen terecht. En de uitbaters vrijblijvend ontmoeten.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Connie Greniers

    Mooi eens wat anders

  • Antoon Lozie

    Proficiat zeer mooie naam