Fuiven om laatste wensen van ouderen waar te maken: “Feest mee voor Buda Wish Foundation”

Kimberly Decottignies en Sofie Mattan zijn er alvast klaar voor. U komt toch ook?
Henk Deleu Kimberly Decottignies en Sofie Mattan zijn er alvast klaar voor. U komt toch ook?
De Budafabriek in Dam 2 vormt op zaterdag 14 december het decor voor een spetterende fuif. De opbrengst van Buda Wish P@rty gaat naar de Buda Wish Foundation.

Dat door de zorggroep Heilig Hart opgestarte concept zorgt er voor dat onder meer ouderen, personen met (jong)dementie en personen met NAH, ALS, MS, Huntington enzomeer binnen Heilig Hart de kans krijgen om hun dromen waar te maken, zoals een helikoptervlucht. De gekste dromen eerst, alles kan. “Wil jij ook deel uitmaken van die dromen? Kom feesten in de Budafabriek en maak samen met ons het verschil”, zeggen collega’s Kimberly Decottignies en Sofie Mattan van het dagverzorgingscentrum van Heilig Hart. De deuren van de fuif openen komende zaterdag om 19 uur. Er zijn optredens van partyband The Bumblebeez, rockband The Gate en dj’s Canqie en Tonski. De inkom is gratis, maar je moet ter plaatse wel zeker één drankkaart van 7,50 euro kopen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.