FlixBus komt, voor 4,99 euro van Kortrijk naar Rijsel

De halte van FlixBus bevindt zich in de Kennedylaan.
REUTERS De halte van FlixBus bevindt zich in de Kennedylaan.
Een FlixBus nemen kan vanaf februari ook in Kortrijk. De populaire en goedkope busmaatschappij, die bestemmingen in Europa aandoet, opent een halte in de Kennedylaan.

Je kan aan de halte op Hoog Kortrijk op vrijdag, zaterdag en/of zondag naar acht bestemmingen vertrekken. Die zijn Rijsel en Lens in Frankrijk en Amsterdam, Rotterdam, Leeuwarden, Harlingen, Den Oever en Wieringerwerf in Nederland. Zo kan je al voor 4,99 euro de bus naar Rijsel nemen. Omgekeerd raken Nederlanders en Fransen nu ook vlotter en goedkoper in Kortrijk met het openbaar vervoer. Info: www.flixbus.be/bus/kortrijk.
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Griet De Vriese

    Het is niet goedkoper dan een Trampolineticket met de trein en je hebt veel kans op vertraging door files.

  • Bruno Vancraeynest

    Met de trein 8€ heen en terug. Ook goed

  • COTTENS DOMINIEK

    Goedkoop, dat wel. Maar ik kom regelmatig zo'n bussen tegen op de E 17 tussen Kortrijk en Gent en het zijn echte gangsters op de weg. Dan liever de trein !