Filmpje Kortrijk Drumt op fanpagina Rammstein meteen 20.000 keer bekeken

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen aan.
Het was fantastisch om alle drummers van jetje te zien geven op de Kunstberg.
Tony Decruyenaere Het was fantastisch om alle drummers van jetje te zien geven op de Kunstberg.
Een filmpje van Kortrijk Drumt werd intussen al 20.000 keer bekeken op de Facebookpagina van de Belgische fanclub van de Duitse metalband Rammstein. Het gaat om een medley met een stukje van het nummer Du Hast. 

De beelden werden gemaakt op 21 juli op de Kunstberg in Brussel waar de 150 drummers van Drumsessies Gino Kesteloot ter gelegenheid van de nationale feestdag optraden. Er komen ondertussen steeds meer aanvragen binnen voor Kortrijk Drumt. Zo zijn de drummers gevraagd voor de editie in 2020 van het bekende Druivenfestival in Hoeilaart. Verder maken de promodienst Le Syndicat d’Initiative-Bruxelles Promotion (SIBP) en Kortrijk Drumt al afspraken om ook op de nationale feestdag volgend jaar uit te pakken in Brussel. “U bent de ‘king’ van Kortrijk én van Brussel”, richt secretaris-generaal Carine Verstraeten van het SIBP zich in een mail tot bezieler en trekker Gino Kesteloot uit Heule. “Uw ploeg, uw vrouw… iedereen van Kortrijk Drumt is fantastisch. Al deze energieën samen gaven iets uitzonderlijks. In naam van de 300.000 mensen die zondag aanwezig waren een hele hartelijke dank u voor alles. We spreken snel af”, aldus Carine Verstraeten. Gino Kesteloot ziet het zitten om Brussel ook op de volgende nationale feestdag op stelten te zetten, hopelijk dan wel in aanwezigheid van koning Filip en zijn gezin. “We willen ons enthousiasme en onze speelvreugde met hen delen. We zijn nu al bezig om de show verder uit te breiden en die nog mooier en spectaculairder te maken”, zegt Gino Kesteloot.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Paul Vandekerckhove

    Goed zeg !