Drukta stunt: 200.000 gratis flyers voor Warmste Week acties

2.000 gratis flyers voor de eerste 100: dat maakt samen 200.000 gratis flyers. Een mooie stunt!
Drukta 2.000 gratis flyers voor de eerste 100: dat maakt samen 200.000 gratis flyers. Een mooie stunt!
De dynamiek in de stad neemt toe, goed twee maanden voor de komst van De Warmste Week van Studio Brussel naar Kortrijk. Drukta op Walle reikt de hand naar wie acties voor het goede doel aan het voorbereiden is en flyers nodig heeft. “Voor de eerste honderd initiatiefnemers die zich met een actie aanmelden, drukken we telkens 2.000 flyers gratis”, vertelt zaakvoerder Renaat Desiere.

“Dat komt dus samen neer op 200.000 gratis flyers. We helpen die mensen zo om hun boodschap te verspreiden en hun werkingskosten te beperken, zodat de opbrengst van hun acties voor goede doelen optimaal is. Met dank ook aan de leveranciers van Drukta, die graag meewerken. We zijn zo de warmste drukkerij van Vlaanderen”, aldus Renaat Desiere. Enkel bij Studio Brussel geregistreerde acties komen in aanmerking voor gratis flyers. Er is één deelname per actie. Wie interesse heeft en meer info wil: stuurt een mail naar dewarmsteweek@drukta.be.

De gratis flyers (A5 staand R/V in kleur op 130 gr FSC, vanaf drukklare PDF) worden op een Heidelberg 8-kleuren pers gedrukt. Die drukpers werd twee jaar geleden versierd door Kamagurka.
Henk Deleu De gratis flyers (A5 staand R/V in kleur op 130 gr FSC, vanaf drukklare PDF) worden op een Heidelberg 8-kleuren pers gedrukt. Die drukpers werd twee jaar geleden versierd door Kamagurka.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.