Dronken man bedreigt klanten pitazaak
met twee messen

De pittazaak waar de feiten zich afspeelden
Google Maps De pittazaak waar de feiten zich afspeelden
Een dronken man heeft woensdagavond enkele mensen van een pitazaak op het Stationsplein in Kortrijk bedreigd met twee messen. De man zorgde eerder al voor overlast in de Burgemeester Reynaertstraat en het winkelwandelgebied. De politie kon de man in de pitazaak overmeesteren. 

Het was even schrikken voor de klanten in de pitazaak op het Stationsplein in Kortrijk. Een man kwam er plots amok maken. Op een gegeven moment haalde hij zelfs twee grote messen uit en bedreigde er enkele aanwezigen mee. De politie snelde ter plaatse en kon de man snel overmeesteren. “Hij had eerder al voor opschudding gezorgd in de Burgemeester Reynaertstraat”, zegt woordvoerder Thomas Detavernier van de politiezone Vlas. “We hadden toen al een oproep gekregen en waren dus snel ter plaatse. We konden op tijd tussenbeide komen, gelukkig vielen er geen gewonden.” De man is geen onbekende voor de politie. Hij is een notoire onruststoker en drinkebroer. Tijdens de feiten van woensdagavond was de man ook opnieuw dronken. De politie voerde hem naar het commissariaat en stopte hem daar in de cel. 
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Angelo Cabooter

    Nog bekend bij de politie ook. Geef hem maar een HOGE BOETE en enkele jaren gevangenisstraf wegens overlastbezorging, openbare dronkenschap en gewapende bedreigingen. En met enkele jaren bedoel ik op z'n minst 10 jaar!!

  • Roger Cooks

    En de onderzoeksrechter zal weer zijn grootste pamper bovenhalen...