Dinsdag afscheid van 45-jarige man die stierf op de Grote Markt

Bart Rigole (45) uit Wevelgem stierf 's nachts op de Grote Markt in Kortrijk.
uitvaartzorg Bloyart, Kortrijk Bart Rigole (45) uit Wevelgem stierf 's nachts op de Grote Markt in Kortrijk.
In de aula van het crematorium Uitzicht in Kortrijk wordt komende dinsdag 15 oktober afscheid genomen van Bart Rigole. De 45-jarige Wevelgemnaar stierf een dikke week geleden een natuurlijke dood in Kortrijk.

Bart Rigole stierf nadat hij ’s nachts op de Grote Markt in Kortrijk in elkaar zakte. Pas twee en een half uur later werd hij gevonden door een politiepatrouille. De inspecteurs belden nog de hulpdiensten. Reanimatie mocht echter niet meer baten. Uit beelden van bewakingscamera’s blijkt dat acht mensen in de buurt zijn gepasseerd op het moment dat Bart Rigole levenloos op de grond lag. Niemand deed echter iets om hem te helpen. Het parket probeert de acht nu te identificeren, mogelijk wordt hen schuldig verzuim aangerekend.

Twee kinderen

Bart Rigole werd geboren op 1 januari 1974 in Ranchi, een stad in het noordoosten van India. Toen hij vier was, werd hij geadopteerd door een koppel uit Sint-Denijs (Zwevegem). Het echtpaar adopteerde nadien ook nog een meisje. Bart, lange tijd schilder van beroep, woonde na z’n scheiding alleen in Wevelgem. Hij laat twee kinderen na. De afscheidsdienst voor Bart vindt plaats op dinsdag 15 oktober om 11.30 uur in het crematorium Uitzicht in Kortrijk. Na de plechtigheid is er mogelijkheid om de familie te condoleren.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Elisa deJong

    Huh? Natuurlijk hadden voorbijgangers om hulp horen te bellen

  • Ludo Wouters

    Die man is niet gestorven omdat er 8 mensen voorbij liepen. Die man is gestorven omdat de operator die de beelden bekeek zijn werk niet heeft gedaan. Het parket zoekt schuldigen omdat ze zelf hun grootste schuld onder de mat willen vegen.