Deliveroo levert nu ook Burger King aan huis
in Kortrijk

Smullen van Burger King? Kan nu gewoon thuis, dankzij Deliveroo.
Photo News Smullen van Burger King? Kan nu gewoon thuis, dankzij Deliveroo.
Wie zin heeft in een Whopper of Double Steakhouse, hoeft niet meer naar de hamburgerzaak van Burger King zelf, op de parking van het winkelcentrum Ring Shopping aan de ring rond Kortrijk (R8). Want Deliveroo bezorgt vanaf dinsdag 26 maart gerechten van Burger King aan huis.

Maaltijdbezorger Deliveroo belooft in minder dan 30 minuten te leveren: thuis, op het werk of in het park. Kortrijk is zo na Luik, Antwerpen, Brussel en Charleroi de vijfde stad in ons land waar Burger King en Deliveroo de handen in elkaar slaan. “De aanhuislevering helpt om de loyaliteit bij bestaande klanten op te bouwen en anderen het verschil van op vuur gegrild vlees te laten ontdekken”, zegt Kevin Derycke, CEO van Burger Brands Belgium. “Onze klanten houden ook van een goede hamburger. We zijn daarom erg enthousiast om met Burger King samen te werken”, vult Deliveroo-woordvoerder Rodolphe van Nuffel aan.

Deliveroo levert vanaf dinsdag 26 maart Burger King aan huis.
ANP Deliveroo levert vanaf dinsdag 26 maart Burger King aan huis.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.