Deense audioketen Bang & Olufsen opent vestiging
op Grote Markt

Steven Demeyer, die de winkel zal bemannen, bij William Rosseel, zijn zus Isabelle Rosseel, en zijn echtgenote Els Ingelbrecht.
Henk Deleu Steven Demeyer, die de winkel zal bemannen, bij William Rosseel, zijn zus Isabelle Rosseel, en zijn echtgenote Els Ingelbrecht.

De Deense audioketen Bang & Olufsen heeft een vestiging geopend op de Grote Markt in Kortrijk. Het is de familie Rosseel, die een elektrowinkel heeft in Zedelgem en die al een B&O-winkel uitbaat in Oostende, die van de audioketen ook de winkel in Kortrijk mag runnen. “De keten is erg strikt over wie het merk mag verkopen”, legt Steven Demeyer uit. “Ze moeten daar erg overtuigd zijn over de ligging van de winkel, de oppervlakte, de technische service die je kan aanbieden, de mate waarin het winkelpersoneel opgeleid is, enz.” De showroom van Bang & Olufsen bevindt zich tussen koffiehuis Viva Sara Kaffée en speciaalzaak in sigaren La Casa del Tabaco. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.