Coiffure Unique opnieuw klantvriendelijkste kapsalon

Zaakvoerders Mireille Hollevoet en Philip Deplaecie leggen elke klant in de watten.
Foto Anckaert Zaakvoerders Mireille Hollevoet en Philip Deplaecie leggen elke klant in de watten.

Coiffure Unique in de Meensesteenweg in Bissegem is al voor de tweede keer op rij door Exellent Events uit Aarschot uitgeroepen tot klantvriendelijkste Belgische haarkapper.


De Oscars voor kleine zelfstandige ondernemers werden zondag uitgereikt in de San Marco Village in Schelle bij Antwerpen. De klanten worden in Coiffure Unique in de watten gelegd door zaakvoerders Mireille Hollevoet (43) en Philip Deplaecie (44) en hun personeel. De klanten krijgen bij een kopje koffie advies over hun kapsel en er wordt zonder afspraak en met de beste producten gewerkt. "Onze service en gastvrijheid spreken de vakjury aan", zegt Philip Deplaecie. "We kregen twee keer het bezoek van 'mystery shoppers' en werden ook één keer telefonisch gecontacteerd. Verder werden onze website en Facebookpagina gescreend. Een andere troef is onze shop, die fors uitgebreid is. We bieden naast juwelen, handtassen en make-up ook allerlei leuke textielstukken zoals sjaals aan", aldus Deplaecie.


Ook Bodyfarm in de Nokerseweg in Waregem viel in de prijzen. Bodyfarm haalde een zilveren plak in de categorie voor de klantvriendelijkste Belgische wellnesscentra en schoonheidssalons. (LPS)