Cast F.C. De Kampioenen 4 animeert 2.300 mensen in bomvolle Kinepolis Kortrijk

Televisiepresentatrice Evy Gruyaert interviewde de cast in de filmzalen.
Henk Deleu Televisiepresentatrice Evy Gruyaert interviewde de cast in de filmzalen.
Tien uitverkochte voorstellingen in tien filmzalen: Kinepolis stroomde vrijdagavond helemaal voor de première van F.C. De Kampioenen 4: Viva Boma. De cast animeerde de 2.300 aanwezigen door in alle zalen even op te duiken.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Kwamen naar Kinepolis op Hoog Kortrijk in hun F.C. De Kampioenenbus: regisseur Jan Verheyen en elf acteurs. De aanwezigen waren Marijn Devalck alias Balthasar Boma, Danni Heylen alias Pascale De Backer, An Swartenbroekx alias Bieke Crucke, Ann Tuts alias Doortje Van Hoeck, Loes Van den Heuvel alias Carmen Waterslaeghers, Herman Verbruggen alias Marc Vertongen, Tuur De Weert alias Maurice De Praetere, Ben Rottiers alias Pol De Tremmerie, Niels Destadsbader alias Ronald Decocq, Bab Buelens alias Niki en Machteld Timmermans alias Goedele Decocq.

“Kinepolis Kortrijk is een kampioenencomplex”, vertelde Kinepolismanager Alain Himpe. “De drie eerdere F.C. De Kampioenenfilms waren hier al altijd de meeste bezochte van dat jaar (2013, 2015 en 2017, red.). Ik verwacht dat ook de vierde film het uitstekend zal doen. Misschien speelt het volkse karakter van West-Vlaanderen wel een rol. De mensen houden hier gewoon van F.C. De Kampioenen”, aldus Alain Himpe. Zelfs mensen die geen plaats in één van de filmzalen konden bemachtigen vrijdag kwamen langs. Ze hingen in de inkom en de omgeving van de F.C. De Kampioenenbus rond, in de hoop een glimp op te vangen van de acteurs. De acteurs zelf waren in een goede stemming en ze namen uitgebreid de tijd voor foto’s en handtekeningen.

Ben Rottiers alias Pol De Tremmerie.
Henk Deleu Ben Rottiers alias Pol De Tremmerie.
 Niels Destadsbader alias Ronald Decocq.
Henk Deleu Niels Destadsbader alias Ronald Decocq.
Tuur De Weert alias Maurice De Praetere.
Henk Deleu Tuur De Weert alias Maurice De Praetere.
Televisiepresentatrice Evy Gruyaert interviewde de cast in de filmzalen.
Henk Deleu Televisiepresentatrice Evy Gruyaert interviewde de cast in de filmzalen.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.