Café De Dingen: na thuisleveringen nu ook takeaway

Café De Dingen in Kortrijk.
Henk Deleu Café De Dingen in Kortrijk.
Café De Dingen, de horecazaak in de Budastraat 12 in Kortrijk, schakelt een coronaversnelling hoger en organiseert vanaf maandag 25 mei ook takeaway. 

“Gastjes, we missen jullie. Het is dan ook met heel veel liefde dat we de voorbije weken uren voorbereiding hebben getroffen en kilometers hebben gefietst om de dingen tot bij jullie te brengen. En geen nood! Ook dat blijven we doen. Via onze website kan je alles blijven bestellen en dan komen we dat op vrijdag, zaterdag of zondag netjes bij jullie thuis leveren. Maar nu is het ook tijd voor een nieuwe stap in ons coronabestaan en dat is takeaway”, aldus de uitbaters.

Vanaf maandag 25 mei gaan de deuren van horecezaak De Dingen opnieuw open voor afhaal. “Elke dag van 8 uur tot 14 uur ben je van harte welkom voor afhaalgerechten. Daarom hebben we onze klassieke gerechten overgoten met een takeaway-sausje en zoals je dat hier kan aanschouwen, ziet dat er verdomd lekker uit”, klinkt het. 

Bestellen kan op voorhand via 056/90.72.57. Bestellingen via de site kunnen geleverd of afgehaald worden op vrijdag, zaterdag en zondag.