Basisschool in diepe rouw na onverwacht overlijden kleuterjuf (55)

Het heengaan van de kleuterjuf raakt iedereen diep.
Sint-Theresia Het heengaan van de kleuterjuf raakt iedereen diep.
Vrije basisschool Sint-Theresia in Rollegem is in diepe rouw na het onverwacht overlijden van Isabelle Vanooteghem (55) uit Heule. De kleuterjuf, die er bijzonder graag gezien was, overleed in de nacht van woensdag op donderdag.

Er ligt een rouwregister in de inkomhal van de school. Wie dat wil, kan er tot vrijdag 18 oktober een boodschap neerpennen om zo steun te betuigen aan de familie, vrienden en collega’s van de juf van de tweede en derde kleuterklas. Op de website van de school staat een boodschap waaruit blijkt hoe geliefd Isabelle was: “Het is onmogelijk om iemand te vergeten die ons zoveel gaf om te herinneren”, is te lezen. “We reageren verder liever niet, we zijn te aangeslagen”, zegt directeur Pol Demeurisse. 

Het is een nieuwe klap voor de basisschool, die eerder al twee krachten verloor. Lerares Dorine Coone stierf in oktober 2015. En in september 2013 verloor de school directeur Luc Vandaele. Een boodschap neerpennen kan ook op een online rouwregister: klik hier. De uitvaart is op vrijdag 18 oktober om 10.30 uur in de Sint-Maartenskerk in Kortrijk.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Monique Baert

    Veel sterkte aan de familie en vrienden

  • Bart Vrancken

    Prachtjuf, veel te jong ... Aan de familie, vrienden , kennissen, collega's de beste steun !