Autobanden Vlaams Belang-lid kapot gestoken tijdens overwinningsfeest

De Vlaams Belanger diende een klacht in bij de politiezone Mira
Hans Verbeke De Vlaams Belanger diende een klacht in bij de politiezone Mira
Een Vlaams Belang-lid kreeg na het overwinningsfeest van afgelopen zondag een onaangename verrassing. De banden van zijn auto werden kapot gestoken. “We vermoeden dat iemand ons de overwinning niet gunde”, vertelt slachtoffer Peter Verniers uit Zwevegem. 

“Als lid van de partij was ik uitgenodigd op het overwinningsfeest in café Den Derden Time in de Brugsesteenweg in Kortrijk”, vertelt Peter Verniers, oud gemeenteraadslid voor Vlaams Belang in Zwevegem. Hij had zijn wagen pas twee maanden geleden nieuw gekocht. De auto stond tegenover het café geparkeerd. “Toen ik vertrok, gaf hij aan dat er iets mis was met de bandenspanning, maar ik dacht dat het niet zo erg was. Maandagmorgen waren mijn banden plat. De bandencentrale vertelde mij dat ze met een priem of een nagel werden kapot gestoken. We vermoeden dat iemand ons de verkiezingsoverwinning niet gunde. Een persoon die vindt dat onze partij niet verdraagzaam is, is even zelf onverdraagzaam geweest.” Peter diende een klacht in bij de politie, die de zaak onderzoekt. 
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Anthony Mccord

  Ze zijn toch zo tolerant die linkse meute. Maar wel kakken op rechts dat ze intolerant zijn en agressief !

 • Pierre De Boever

  Dit doe je gewoonweg niet, dit is echt het laagste van het laagste, laf en smerig, ook al ben je geen fan van Vb. Ik hoop echt dat men de dader vindt

 • vanaeken jokke

  Daar draait het bij de PS om al van hun bestaan het ene schandaal al wat erger dan het andere .Het mooie ervan is van het geld terug geven aan de staat daar hoor je nooit wat van en van nooit nog in de politiek te mogen doen nog minder.En de grootste graaiers hebben ook nog het hoogste woord.

 • Peter Janssen

  En dan worden vraagt men zich af waarom we allemaal rechts gaan stemmen... Dit soort dingen is dus de reden.

 • Mario Adams

  Lafaards heb je overal. Als je een probleem hebt met iemand, zeg je dat in zijn/haar gezicht, in plaats van laffe, achterbakse streken uit te halen.