Actrice zoekt 65 handige harry's voor Unilin

Ruth Beeckmans laat iemand haar kapotte koersfiets herstellen. Wie daar in slaagt, wordt uitgenodigd om te solliciteren bij Unilin.
Peter Lanssens Ruth Beeckmans laat iemand haar kapotte koersfiets herstellen. Wie daar in slaagt, wordt uitgenodigd om te solliciteren bij Unilin.

Actrice Ruth Beeckmans (34), onder meer van haar hoofdrol in VTM-serie Safety First gekend, schittert in een grappig filmpje voor Unilin. Waarin ze in en rond winkelcentrum K in Kortrijk met een verborgen camera op zoek gaat naar handige harry's. Die haar helpen bij het herstellen van een kapotte bromfiets en koersfiets en een geblokkeerde kopieermachine. Wie daar in slaagt, krijgt bloemen en wordt met muziek van een enthousiaste fanfare uitgenodigd om te solliciteren. Unilin is specialist in panelen, vloerbekleding en isolatiematerialen. "We zoeken 65 nieuwe werknemers", zegt woordvoerster Sophie Hautekeete. Unilin investeerde de voorbije jaren in een hoogtechnologische productielijn van 10 miljoen euro in Wielsbeke, thuishaven van de gekende Quick-Stepvloeren. Er zijn vooral machinebedieners, technici, heftruckbestuurders en ingenieurs nodig. "We doen het met deze ludieke campagne omdat werken bij ons niet alleen interessant, maar ook plezant is", vervolgt Sophie Hautekeete. "Want 'teamwork' is geen hol begrip bij ons. We dagen onze medewerkers niet enkel professioneel uit, maar investeren ook in hun persoonlijk welzijn. Hoe we bij actrice Ruth Beeckmans terechtkwamen voor ons eigen filmpje? We deden beroep op communicatiebureau d-artagnan uit Brugge, die haar contacteerde." Unilin heeft wereldwijd zo'n 4.800 medewerkers. (LPS)