91-jarige vrouw gewond bij zware klap

Beide wagens zijn rijp voor de schroothoop.
Alexander Haezebrouck Beide wagens zijn rijp voor de schroothoop.
In de Kreupelstraat op de grens tussen Bellegem en Zwevegem is zaterdag rond 7.15 uur een 91-jarige vrouw zwaargewond geraakt bij een ongeval. Ze werd met zware verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis. 

De bejaarde vrouw wou vanuit de Evangelieboomstraat de Kreupelstraat dwarsen naar Laatste Oortje. Toen de ze de straat overstak, werd ze in de flank gegrepen door een bestuurder die in de Kreupelstraat richting Zwevegem reed. Door de klap belandde de auto van de bejaarde vrouw op zijn zijkant. De auto van de andere bestuurder tolde in het rond. De hulpdiensten snelden ter plaatse om de bejaarde vrouw uit haar voertuig te helpen. “We hebben het dak moeten openknippen om tot bij de vrouw te raken”, klinkt het bij de brandweer. “Ze was de hele tijd bij bewustzijn en we hebben haar voorzichtig, maar vlot uit de auto gekregen.” 

De vrouw werd zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. De andere bestuurder, een man van 52 jaar raakte niet gewond. Een deskundige van het parket kwam ter plaatse om de oorzaak van het ongeval te onderzoeken. Mogelijk werden een of beide bestuurders verblind door de zon.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Cécile Halsberghe

    Vroeger stond op dit kruispunt kant straat 'laatste oortje' een spiegel opgesteld ter hoogte van de nieuwe woning, zo zag je het verkeer dat van Bellegem naar Zwevegem reed nog een beetje afkomen bij het dwarsen. Waarom is die spiegel daar weg?