300 motards begeleiden SX-frontvrouw naar Warmste Week: “Het was redelijk geschift”

Kortrijk
De Warmste Laars
Henk Deleu Kortrijk De Warmste Laars
Wat een eerbetoon voor Stefanie Callebaut op het Nelson Mandelaplein in Kortrijk. De SX-frontvrouw reed in een kleine twee weken 5.500 kilometer naar de Italiaanse laars en terug. Ze werd de laatste kilometers door ruim 300 motards begeleid.

Stefanie Callebaut liet zich sponsoren voor haar loodzware tocht, om een kind met een geamputeerd been gelukkig te maken met een dure sportprothese en ook de vzw To Walk Again te steunen. Haar stunt brengt bijna 14.000 euro op. “Het was heel heftig, ik ben blij dat ik thuis ben”, vertelt Stefanie Callebaut. “Bedankt ook aan de 300 motards om me hier zo te ontvangen, het was redelijk geschift”, aldus Stefanie Callebaut. Ook Mathis Vermoortele (9) uit Sint-Juliaan bij Langemark, de jongen heeft een sportprothese en inspireerde Stefanie Callebaut voor haar onderneming, was er bij op het podium van de openlucht radiostudio van De Warmste Week.

Stefanie Callebaut en Mathis Vermoortele
Henk Deleu Stefanie Callebaut en Mathis Vermoortele9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jacques Allemeersch

  Heel mooi prachtig zelfs Misschien toch liever het woord "motorrijder" gebruiken

 • Elke Claes

  wat is sx?

 • Wim Steynen

  Magisch. En dit bij kerstmis. Respect!!!

 • Luc Bours

  Zonder woorden !!!! ❤️❤️❤️❤️

 • jacky maes

  Dat is een topprestatie van die Klasse Dame voor die jongen . En de prezentatie motards ne keer goed nieuws .