134 motards vormen erehaag voor overleden zaakvoerder van Kortrijkse Autorijschool

Kippenvel op de Grote Markt in Kortrijk zaterdagmiddag, waar 134 motards een indrukwekkende erehaag vormden voor Paul Bultinck (63). De zaakvoerder van de Kortrijkse Autorijschool en oud-bestuurslid van het motortreffen Vlastreffen is niet meer. Bultinck overleed op maandag 26 augustus in het UZ in Gent, omringd door zijn geliefden.
De erehaag was indrukwekkend op de Grote Markt.
Henk Deleu De erehaag was indrukwekkend op de Grote Markt.

De bikers lieten hun motoren brullen toen de rouwwagen over de Grote Markt reed, na de uitvaartdienst in een volle Sint-Maartenskerk. De bikers reden nadien in colonne achter de rouwwagen. Om Paul - op vraag van familie en vrienden - naar zijn laatste rustplaats te begeleiden op de begraafplaats Sint-Jan in de Meensesteenweg. 

Paul Bultinck
Vlastreffen Paul Bultinck

Paul Bultinck was gehuwd met Lia Voet. Hij was verder stichter van B.R.S., medestichter van Transport Academy en Edulogia, gewezen bestuurslid van Federdrive en jurylid van de examencommissie MOW.

Er daagden 134 bikers op.
Henk Deleu Er daagden 134 bikers op.
Paul Bultinck.
Vlastreffen Paul Bultinck.2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Marc Van Eeckhoudt

    Innige deelneming aan familie en vrienden

  • Lucia Bulcaen

    Rip paul niet te geloven