134 motards vormen erehaag voor overleden zaakvoerder van Kortrijkse Autorijschool

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
Kippenvel op de Grote Markt in Kortrijk zaterdagmiddag, waar 134 motards een indrukwekkende erehaag vormden voor Paul Bultinck (63). De zaakvoerder van de Kortrijkse Autorijschool en oud-bestuurslid van het motortreffen Vlastreffen is niet meer. Bultinck overleed op maandag 26 augustus in het UZ in Gent, omringd door zijn geliefden.
De erehaag was indrukwekkend op de Grote Markt.
Henk Deleu De erehaag was indrukwekkend op de Grote Markt.

De bikers lieten hun motoren brullen toen de rouwwagen over de Grote Markt reed, na de uitvaartdienst in een volle Sint-Maartenskerk. De bikers reden nadien in colonne achter de rouwwagen. Om Paul - op vraag van familie en vrienden - naar zijn laatste rustplaats te begeleiden op de begraafplaats Sint-Jan in de Meensesteenweg. 

Paul Bultinck
Vlastreffen Paul Bultinck

Paul Bultinck was gehuwd met Lia Voet. Hij was verder stichter van B.R.S., medestichter van Transport Academy en Edulogia, gewezen bestuurslid van Federdrive en jurylid van de examencommissie MOW.

Er daagden 134 bikers op.
Henk Deleu Er daagden 134 bikers op.
Paul Bultinck.
Vlastreffen Paul Bultinck.2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Marc Van Eeckhoudt

    Innige deelneming aan familie en vrienden

  • Lucia Bulcaen

    Rip paul niet te geloven