‘Timtation’ laat ajuin tatoeëren op zijn schouder: “Ik besta enkel maar uit zotte ideeën”

Henk Deleu
Tim Wauters, ‘wereldberoemd’ in België en Nederland dankzij zijn deelname aan het tv-programma Temptation Island, liet bij Tattoo Mike in Kortrijk een tattoo zetten van een ui, met daaronder ‘Oilsjt’.

Voor tattoo-artieste Alice was het alvast de eerste groente die ze op iemands lichaam heeft getatoeëerd. “Een zot idee? Ik besta enkel maar uit zotte ideeën”, lachte Tim. De tel is hij intussen kwijt geraakt als het op aantal tattoos aankomt. 

“Ik ben geboren en getogen in Aalst. Aalst is mijn thuisstad, carnaval is mijn leven. Dat verdiende zeker en vast een tattoo.” 

Henk Deleu
Voor tattoo-artieste Alice was het alvast de eerste groente die ze op iemands lichaam heeft getatoeëerd.
Henk Deleu Voor tattoo-artieste Alice was het alvast de eerste groente die ze op iemands lichaam heeft getatoeëerd.3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Louis Bouduin

    Met de grote luxe dat hij veel te stom is om er ooit spijt van te krijgen. Feit is wel dat er mensen zijn doe je altijd doen twijfelen of je ermee moet lachen dan wel er om dient te huilen.

  • Guy Dupont

    Tja, zot doen doet gelukkig geen pijn. Goed voor hem.

  • Michaël Verheecke

    ajOEN...