“Sommigen vullen tot drie winkelkarren”: stormloop naar stockverkoop Aldi in Kortrijk

Er staan ellenlange rijen aan de kassa.
Tony Decruyenaere Er staan ellenlange rijen aan de kassa.
Het is woensdagnamiddag bij momenten chaos in de vestiging van Aldi in de Gentsesteenweg in Kortrijk, waar het de eerste dag van een stockverkoop is, die tot en met dinsdag 12 november loopt. Je kan er elke dag een nieuwe selectie folderaanbiedingen tegen sterk verlaagde prijzen kopen. “De winkel zit bomvol, er zijn hier zeker 150 mensen”, zegt Kortrijkzaan Tony Decruyenaere.

“Sommigen vullen tot drie winkelkarren. En in de wachtrijen aan de kassa zijn er af en toe spanningen omdat er mensen zijn die proberen voor te steken”, aldus Tony Decruyenaere. Het filiaal van Aldi in de Gentsesteenweg sluit na de stockverkoop definitief de deuren. Omdat er langs de Ringlaan in Kuurne een nieuwe Aldi-supermarkt van zo’n 1.400 vierkante meter geopend is.  Voor wie vandaag nog wil gaan naar de stockverkoop van Aldi in de Gentsesteenweg in Kortrijk: de winkel is er nog tot 19 uur open...

De winkel zit bomvol klanten.
Tony Decruyenaere De winkel zit bomvol klanten.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.