Exclusief voor abonnees

“Money or dogs”: overvaller bedreigt bewoonster (63) en steelt twee chihuahua’s en één pomeriaantje

Pommeriaantje Joyca (zes maanden) is één van de gestolen hondjes.
kos Pommeriaantje Joyca (zes maanden) is één van de gestolen hondjes.
Een gewapende overvaller slaagde er zaterdagavond in om binnen te dringen in een woning langs de Mortagnelaan in Bellegem. De gemaskerde man bedreigde de bewoonster en ging er met drie hondjes vandoor. “‘Money or dogs!’, riep hij”, vertelt bewoonster Christine Ronsse (63), die nog steeds staat te trillen op haar benen. 

Je hebt 13% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • wim helsen

  En als je die overvaller dan iets doet dan heb jij het nog gedaan ook

 • MYRTHE PASS

  Erg voor die hondjes, zo'n lief Pommeriaantje. Hopelijk zijn ze gechipt. Ik vrees dat die overvaller helemaal geen hondjes nodig had, maar ze uit frustratie mee nam om die vrouw te kwetsen. Ik hoop dat hij de dieren laat leven en ze niet ergens dumpt in die koude. Volwassen honden worden niet (meer) verkocht. En dan mag een bewoner, volgens de wet, een inbreker niet verwonden (of doden) of hij/zij wordt aangeklaagd voor slagen en verwondingen. Maar haar trouwe gezinsleden is ze kwijt.

 • ivan chtuka

  Kom nu ,'n camera maakt het niks veiliger .Ze staan precies graag op de camera,om te stoefen tegen hun vriendjes .Bovendien ,als ze herkent en gepakt worden volgt er toch niks of voorwaardelijk

 • François Nuyts

  Je leest en hoort tegenwoordig nogal veel over Hondendiefstallen , en nu dit weer . Nog even en de mensen durven hun Hond niet zelfs niet meer uitlaten door dergelijke individuen . %aar voor de rest kaad alles koed in het landje hoor .

 • Rayan El Arami

  Hopelijk zijn degenen die de hondjes door die lafaard te koop aangeboden krijgen zo slim om te doen of hun neus bloed, de hondjes te kopen zodat ze veilig zijn en dan pas naar de politie te stappen!