Exclusief voor abonnees

Schepen wil herdenkingsmonument aan café waar vijf jongeren crashten: “Kortessem zal Gerrit, Mustafa, Helton, Mo en Cassandra nooit meer vergeten”

Schepen van Mobiliteit Miet Jorissen (CD&V) aan het kruispunt in Kortessem.
Karolien Coenen Schepen van Mobiliteit Miet Jorissen (CD&V) aan het kruispunt in Kortessem.
Vlaams minister Lydia Peeters heeft de goedkeuring gegeven voor de vervroegde aankoop van de hoekwoning op het kruispunt van de N76 en de N20 in het centrum van Kortessem. Daar verongelukten begin juli vijf jongeren. “Opnieuw een goede stap in de richting van een veiligere verkeerssituatie”, zegt schepen van Mobiliteit Miet Jorissen (CD&V), die er de vijf jongeren ook blijvend wil herdenken.

Je hebt 16% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Dennis Senders

    Laagvliegers die onschuldige mensen hadden kunnen doden krijgen een monument??? Spendeer dat geld in een flitspaal daar, dat dit nooit meer kan gebeuren! Ongelooflijk!