Evy Thielens is enige Limburgse kandidate voor Schoonheidsspecialiste van het Jaar

Evy Thielens uit Kortessem is de enige Limburgse die geselecteerd is voor de wedstrijd Schoonheidsspecialiste van het Jaar.
Mine Dalemans Evy Thielens uit Kortessem is de enige Limburgse die geselecteerd is voor de wedstrijd Schoonheidsspecialiste van het Jaar.
De Kortessemse Evy Thielens is de enige Limburgse die geselecteerd is voor de verkiezing van Schoonheidsspecialiste van het Jaar. Met haar beautyatelier Purevy werd ze samen met vijf andere kandidaten uit de rest van Vlaanderen en Brussel geselecteerd uit velen. Op 30 november volgt de awarduitreiking.

Evy Thielens runt al enkele jaren haar beautyatelier Purevy in Kortessem met succes. Op aanraden van familie en vrienden schreef ze zich daarom in voor de wedstrijd ‘Schoonheidsspecialiste van het Jaar’, een wedstrijd die jaarlijks wordt georganiseerd door Besko, de Beroepsvereniging voor Schoonheidsspecialistes in Vlaanderen en Brussel. “Het is een erg prestigieuze wedstrijd binnen de beautysector, ik was dan ook erg verrast toen bleek dat ik geselecteerd was én daarbij nog als enige van Limburg”, zegt Thielens

Ontspanning centraal

Met Purevy baadt Evy zowel een beautyatelier als een privéwellness uit. Ontspanning en huidverbetering staan er centraal. Evy ging haar passie achterna nadat ze eerder een professionele carrière had als verpleegster. Daarnaast specialiseerde ze zich ook in dermatologie voor schoonheidsspecialisten.

Awarduitreiking

 Op 16 oktober moet Evy haar beautyatelier Purevy nogmaals voorstellen aan een vakjury in Antwerpen. Op 30 november volgt dan de awarduitreiking in Brasschaat.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.