Warme en sociale kerstmarkt haalt 6.710,86 euro op voor drie goede doelen

De drie goede doelen kregen een deel van de opbrengst van de warmste en sociale kerstmarkt in Kortenberg
Vertommen De drie goede doelen kregen een deel van de opbrengst van de warmste en sociale kerstmarkt in Kortenberg

De warme en sociale kerstmarkt die op vrijdag 13 december op het De Walsplein in Kortenberg georganiseerd werd, heeft in totaal maar liefst 6.710,86 euro voor drie goede doelen opgebracht. Ondanks de mindere weersomstandigheden was de kerstmarkt een voltreffer. Lokale ondernemingen en verenigingen droegen hun steentje bij en stonden een deel van hun opbrengst af voor de drie goede doelen. Samana kreeg een cheque van 3.355,43 euro overhandigd, terwijl het Dirkfonds en Stefanie’s Rozenfonds elk 1.677,72 euro kregen.

Daarnaast zamelde de bibliotheek tussen 7 en 14 december geld in voor het Luisterpunt, de Vlaamse openbare bibliotheek voor personen met een leesbeperking. Het geld werd ingezameld via de Warmste Boekenverkoop. In totaal werd 1.370,50 euro opgehaald voor het Luisterpunt.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.