Verzakking in Dorpsstraat

vertommen
In de Dorpsstraat in Meerbeek werd zaterdag ter hoogte van huisnummer 196 een verzakking vastgesteld die mogelijk een zinkgat kan veroorzaken. 

Politie HerKo, de gemeentelijke dienst Mobiliteit, de Uitvoeringsdiensten en De Lijn beslisten in samenspraak om de straat af te sluiten voor het verkeer tussen huisnummer 196 en de kruising met de Hulstbergstraat. Verkeer komende van Herent/Veltem werd vanaf de Schoonaardestraat omgeleid in de richting van de Leuvensesteenweg. Plaatselijk verkeer blijft wel mogelijk. Verkeer van Everberg en Kortenberg kan via alternatieve wegen (Hulstbergstraat, Sint Antoniusstraat, Wijnegemhofstraat, Constant Cludtsstraat) de bestemming bereiken. Buslijnen 351 en 651 worden omgeleid via de Schoonaardestraat richting Wijnegemhofstraat. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.