Infinity haalt Get Ready naar Colomba

Infinity wordt ook dit jaar voor Stefanie’s Rozenfonds georganiseerd. Dat fonds werd in 2010 opgericht door Stefanie Bogaert, die later dat jaar overleed aan lymfeklierkanker.
Foto Vertommen Infinity wordt ook dit jaar voor Stefanie’s Rozenfonds georganiseerd. Dat fonds werd in 2010 opgericht door Stefanie Bogaert, die later dat jaar overleed aan lymfeklierkanker.

Infinity, de fuif die elk jaar georganiseerd wordt om het onderzoek naar lymfeklierkanker een financieel duwtje in de rug te geven, haalt op zaterdag 9 maart Get Ready naar cultureel centrum Colomba in Kortenberg. Ook Sam Gooris, Gene Thomas, Brahim, MATTN, KMK ft. Kan M, dj Benny en 13AMPS staan er op het podium. De voorverkoopkaarten kosten 10 euro en zijn verkrijgbaar bij Leonidas Kortenberg, café De Vredezaal, AEF Immo en Laser Magic in Vilvoorde. Aan de kassa worden geen tickets meer verkocht. Ook dit jaar gaat de opbrengst volledig naar het onderzoek naar lymfeklierkanker. Infinity is immers een initiatief van Stefanie’s Rozenfonds, een fonds dat negen jaar geleden opgericht werd door Stefanie Bogaert uit Everberg. Zij overleed enkele maanden na de oprichting aan de gevolgen van lymfeklierkanker.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.