3070 Mobiel vervoert minder mobiele cliënten Welzijnshuis

OCMW-voorzitster Alexandra Thienpont (links) neemt de sleutels van de 3070 Mobiel in ontvangst.
Vertommen OCMW-voorzitster Alexandra Thienpont (links) neemt de sleutels van de 3070 Mobiel in ontvangst.
Het Kortenbergse Welzijnshuis beschikt voortaan over een minibus die de minder mobiele cliënten moet vervoeren naar allerlei activiteiten zoals het dorpsrestaurant, dagopvang NOAH en het seniorenfeest. 

De minibus kreeg de naam 3070 Mobiel mee en wordt bestuurd door vrijwilligers van het Welzijnshuis. Het was OCMW-voorzitster Alexandra Thienpont (CD&V) die de sleutels van de 3070 Mobiel onlangs in ontvangst nam. De minibus, waarin behalve de bestuurder ook acht passagiers plaats kunnen nemen, werd vervolgens officieel in gebruik genomen.

De helft van het aankoopbedrag werd gesponsord door Lions Kortenberg. Het Welzijnshuis zoekt nog vrijwilligers die zich als bestuurder van de 3070 Mobiel willen inzetten. Kandidaten kunnen zich melden op 02/755.23.10 of via vrijwilligers@kortenberg.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.