Zalen krijgen verzorgingstafels op vraag van Jong CD&V

Ook Bergendal krijgt een verzorgingstafel.
Bollen Ook Bergendal krijgt een verzorgingstafel.
Jong CD&V Kortenaken kaartte bij het college van burgemeester en schepenen aan dat het voor ouders met jonge kinderen niet altijd eenvoudig is om een degelijke plaats te vinden om hun baby of peuter te verschonen.

“Onze gemeentelijke zalen beschikken hiervoor nog niet over de gepaste voorzieningen”, zegt Jong CD&V-bestuurslid Lien Vandebroeck. “In zaal Bergendal is er momenteel bijvoorbeeld enkel een wankele verzorgingstafel aanwezig en in sommige zalen helemaal niets.”

“Een veilige en opklapbare verzorgingstafel is slechts een kleine investering maar ze is wel gezinsvriendelijk”, reageert schepen van Gebouwen Niels Willems (N-VA). “Vandaar dat we binnenkort veilige verzorgingstafels in de gemeentelijke zalen Den Hoek, Bergendal en Den Berg zullen voorzien.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.