Wegenwerken aan Halensebaan in Waanrode

RV

Op maandag 3 juni start de gemeente met het herstellen van enkele betonvakken op de Halensebaan in Waanrode, het gedeelte tussen de Klipgaardestraat en de Tiensesteenweg. “Omwille van veiligheidsredenen zal de Halensebaan tussen de Klipgaardestraat en de N29 (Tiensesteenweg) afgesloten worden”, zegt schepen van Openbare Werken, Kristof Mollu (CD&V). “Komende van de Klipgaardestraat is enkel plaatselijk verkeer toegestaan. Aan de zijde van de N29 (Tiensesteenweg) zal de rijbaan afgesloten zijn voor alle verkeer. De doorgang voor fietsers en voetgangers blijft gegarandeerd.”

De voorziene duur van de plaatselijke omleiding is een 4-tal weken. De bewoners van de betrokken straat worden persoonlijk op de hoogte gebracht via een brief.  
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.