Verkeersomleiding Dorpsstraat Ransberg

Kortenaken krijgt een nieuwe website.
RV Kortenaken krijgt een nieuwe website.

Vanaf maandag 20 mei wordt de Dorpsstraat in Ransberg ter hoogte van huisnummer 24-29 volledig onderbroken. Deze werken kaderen in de wegenis- en de rioleringswerken voor een nieuwe verkaveling van 5 woningen die aansluit op de Dorpsstraat.

De rijweg zal tot 14 juni volledig afgesloten worden. Voor het gemotoriseerd verkeer wordt een wegomlegging voorzien via de Leenhaagstraat en Drieslinter. Voetgangers en fietsers kunnen wel door. Ook de bussen van De Lijn volgen een omleiding waardoor de haltes Leidriesstraat, Café Berg en Dal, Bredestraat, Garage Stiers, Kerk en Steenweg naar Budingen niet bediend worden. De reizigers worden hierover nog ingelicht via de haltepalen en er is een vervanghalte op de Leenhaagstraat.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.